Waterontharders

Nooit meer kalkaanslag in huis

Waarom een SWS waterontharder kopen?

Een SWS waterontharder is ontworpen voor u. Hij is niet alleen de zuinigste en de slimste in zijn soort, het is ook een echte Nederlandse waterontharder. Bij de ontwikkeling van deze waterontharder hebben wij rekening gehouden met uw wensen. Met onze ervaring en expertise hebben wij de allerbeste waterontharders ontwikkelt voor u.

Wij zijn persoonlijk betrokken bij iedere klant. Naast de standaard 15 jaar fabrieksgarantie op onderdelen ontvangt u een uitstekende service, voor en na de plaatsing van de waterontharder. Samen met u kijken we graag naar de beste oplossing voor uw situatie. Mail of bel voor een vrijblijvende afspraak.

Heeft u vragen over onze waterontharders?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

Waarom een waterontharder?

Zachtere kleding
Goed voor de huid
Besparing op zeep
Nooit meer kalkaanslag in huis
Langere levensduur apparaten

De beste waterontharder

Met onze waterontharder haalt u de beste waterontharder in huis die er momenteel is. De SWS waterontharder is uitgevoerd met een mooie  display waarmee u de waterontharder kunt instellen en alle belangrijke informatie kunt aflezen. De waterontharder is verkrijgbaar in een 7 en 10 liter monosphere hars van Nederlands fabrikaat. Tevens zijn onze modellen uitgevoerd met een vakantiemodus. Tijdens langdurige afwezigheid van de gebruiker zal de waterontharder zichzelf spoelen (eventueel zonder zoutverbruik). Daarnaast beschikken onze waterontharders over een ontsmettingsmodule en zijn ze volume- proportioneel gestuurd.

Bekijk onze waterontharders

Duo 7

Flow *In m³/uur 2,00m³
Gezins Capaciteit 1 – 4 personen
Filtercapaciteit *In L bij 10DH 2.170 L
Afmeting *In CM (BxDxH) 18 x 32 x 57
Aansluiting *Inch bui.dr. Haaks 3/4″
Zoutbak 60 Zoutinhoud – 25 KG, Afmeting – 60 x 21 x 21

Duo 10

Flow *In m³/uur 2,5m³
Gezins Capaciteit 1 – 7 personen
Filtercapaciteit *In L bij 10DH 3.100 L
Afmeting *In CM (BxDxH) 21 x 32 x 57
Aansluiting *Inch bui.dr. Haaks 3/4″
Zoutbak 60 Zoutinhoud – 25 KG, Afmeting – 60 x 21 x 21

SWS Hydro

Flow *In m³/uur 2,0m³
Gezins Capaciteit 1 – 5 personen
Filtercapaciteit *In L bij 10DH 1500 L
Afmeting *In CM (BxDxH) 20 x 29 x 45
Aansluiting *Inch bui.dr. Haaks 3/4″
Zoutbak 60 Zoutinhoud –  10 KG, Afmeting – 45 x 22 x 16

SWS Cabinet 10

Flow *In m³/uur 2,5m³
Gezins Capaciteit 1 – 7 personen
Filtercapaciteit *In L bij 10DH 3.100 L
Afmeting *In CM (BxDxH) 26 x 44 x 63
Aansluiting *Inch bui.dr. Haaks 3/4″
Zoutbak 60 Zoutinhoud – 25 KG, Afmeting – 60 x 21 x 21
Service

Installatie

De installatie van SWS waterontharders wordt altijd uitgevoerd door gespecialiseerde vakmensen. Onder omstandigheden is het mogelijk om installatie in eigen beheer uit te voeren, maar omdat onze prijzen inclusief montage zijn is dat niet voordeliger.

Proefplaatsing

De periode van de proefplaatsing vangt aan op de datum van installatie (bv. 12-11) en eindigt op de zelfde datum in de volgende maand. (bv. 12-12). Mocht onverhoopt het product niet het gewenste resultaat opleveren dan zal de installatie in zijn geheel worden teruggenomen en de aankoopsom terstond geretourneerd. Voorwaarde is wel dat het geleverde product zich in de zelfde conditie bevindt als waarin het geleverd werd. Aan de de-installatie zijn geen kosten verbonden.

Onderhoud

Vanaf twee jaar na installatie zal de gebruiker twee-jaarlijks worden benaderd voor het maken van een service afspraak. Hierbij wordt de waterontharder volledig geïnspecteerd, filters gereinigd of vervangen, afstellingen gecontroleerd, afvoer nagezien, de waterhardheid gemeten en de hars gereinigd. Daarnaast wordt voldoende zout geleverd indien u dat wenst.

Garantie

Voor alle modellen geldt een fabrieksgarantie van 15 jaar op onderdelen. Wanneer wordt gekozen voor twee-jaarlijks onderhoud wordt voor 15 jaar garantie op onderdelen verleend en worden er geen voorrijkosten of arbeidsloon in rekening gebracht. Wanneer wordt geconstateerd dat de apparatuur door niet door ons erkende reparateurs is bewerkt, vervalt de garantie.

Reparatie

Voor reparatie die buiten de garantie valt wordt een uurloon van € 48,- berekend naast voorrij kosten op basis van € 0,52 per km met een minimum van € 25,-. Eventuele onderdelen zullen u in rekening worden gebracht volgens de prijslijst van de importeur.

Betaling

Betaling wordt binnen 14 dagen na de installatie van u verwacht of per pin. Van contante betaling zijn wij geen voorstander. Eventueel kunt u per directe overboeking betalen.

Menu