Druppa waterfilters kopen

Een waterfilter wordt toegepast om schoner water te produceren, en dient tevens ter bescherming van het sanitair en leidingwerk. Een waterfilter wordt in de waterleiding na de waterontharder gemonteerd. Het plaatsen van een waterfilter in uw huis heeft vele voordelen voor de kwaliteit van uw drinkwater en uw gezondheid.

Hoe werkt een waterfilter?

Een waterfilter wordt gebruikt om het water te zuiveren en wordt in de waterleiding gemonteerd. Het filterhuis is gevuld met actieve kool, waardoor het water op natuurlijke wijze gereinigd wordt. Hierdoor worden opgeloste organische stoffen zoals medicijnen, hormonen en microverontreiniging uit het water gefilterd. Dit zorgt voor zachter water met een verbeterde smaak.

Innovatief waterfiltersysteem voor veilig en schoon drinkwater

Alle drinkwaterfilters worden uitgebreid getest en gecontroleerd voordat deze geleverd worden bij u. Zo bent u verzekert van kwalitatieve waterfilters die zorgen voor heerlijk, schoon drinkwater, rechtstreeks uit uw kraan. Alhoewel Nederland kraanwater gezuiverd wordt, blijven veel vervuilende stoffen achter in het water, die met het blote oog niet waarneembaar zijn. Hierdoor krijgen we ongemerkt schadelijke stoffen binnen door ons kraanwater. 

De oorzaak hiervan is dat rioolwaterzuiveringsinstallaties nog niet in staat zijn om alle vervuilende stoffen uit grondwater, oppervlaktewater en duinwater te zuiveren. Hierdoor komen deze verontreinigende stoffen in ons milieu en drinkwater terecht.

Met een waterfilter is dit verleden tijd. Een filter voor uw kraanwater zorgt ervoor dat uw kraanwater op een efficiënte wijze wordt gezuiverd. Het waterfilter is uitgerust met twee filterlagen in de behuizing. Deze dubbele filters vullen elkaar aan waardoor uw kraanwater grondig gereinigd wordt.

Waarom kiezen voor een Druppa waterfilter?

Over het algemeen is Nederlands kraanwater van goede kwaliteit. Toch blijven er stoffen achter in ons drinkwater die niet met het blote oog zichtbaar zijn. Microverontreinigingen, hormonen en medicijnresten komen nog steeds in ons drinkwater voor. Wilt u dus verzekerd zijn van schoon en veilig drinkwater? Dan biedt een drinkwater filtersysteem uitkomst. Wij leveren voornamelijk Druppa waterfilters. Druppa levert kwalitatief hoogwaardige waterfilters die verontreinigende stoffen uit uw kraanwater filteren. Hierbij kunt u denken aan stoffen als metalen, lood, chloor, antibiotica, pesticiden, PFAS, medicijnresten en bacteriën. Het Druppa waterfilter haalt deze stoffen uit het water voordat het uit de kraan komt, zodat u thuis kunt genieten van veilig en schoon drinkwater.

Gefilterd water: goed voor u en voor uw apparaten

Gefilterd kraanwater is op de eerste plaats goed voor uw gezondheid. Vervuilende stoffen in uw drinkwater blijven u bespaard door het actieve koolfilter. Daarnaast is een waterfilter ook goed voor uw apparaten. Doordat er microscopisch kleine kalkdeeltjes uit uw water gefilterd worden, voorkomt u kalkaanslag in bijvoorbeeld uw waterkoker, theepot of strijkbout. Een drinkwaterfilter functioneert daardoor dus ook als een anti-kalk-filter. Doordat er minder kalkaanslag in uw apparaten zit verlengt u hiermee ook automatisch de levensduur van uw apparaten. Wat uiteindelijk weer goed is voor uw portemonnee. Een waterfilter zorgt ervoor dat er geen kalkaanslag gevormd wordt in uw kraan, douche of waterleidingen en dat u te allen tijde kunt genieten van zacht water.

Ook de bruine aanslag die normaal achterblijft in theekopjes of de theepot zijn met een waterfilter verleden tijd. Een fijne bijkomstigheid is dat ook het mineraalgehalte in het water verbetert met een waterfilter. Het loont zich dus zeker om te investeren in een goede waterfilter.

Makkelijke installatie en eenvoudig in onderhoud

Een Druppa waterfilter kan gemakkelijk thuis geïnstalleerd worden. In een paar simpele stappen kunt u het filter thuis plaatsen. Na installatie hoeft u er eigenlijk niet meer naar om te kijken. Gemiddeld genomen hoeft u slechts één keer per jaar het waterfilter te vervangen, afhankelijk van uw gebruik. U heeft dus maximaal profijt van uw waterfilter, met minimaal onderhoud.

Menu