Wordt dealer voor Soft Water Systems

Nooit meer kalkaanslag in huis

Het voordeel van waterontharders

Hebt u een installatiebedrijf, badkamerspeciaalzaak of bent u keukenspecialist? Dan ziet u vast ook het nut van zacht, kalkvrij water in. Om uw klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, kunt u dealer worden van Soft Water Systems. Zo kunt u uw klanten ook de beste waterontharders kopen en daarmee dus kalkvrij water aanbieden.

Waarom Soft Water Systems?

Soft Water Systems is al vele jaren een begrip in Nederland. Wij richten ons voornamelijk op waterontharding en aanverwante artikelen. Bij ons staat klanttevredenheid op nummer één en een goede klanttevredenheid begint bij goede producten. Daarom zorgen wij ervoor dat onze producten echt werken, onderhoudsvriendelijk zijn, van hoge kwaliteit zijn en natuurlijk ook laag in prijs zijn.

Dat wij onze kwaliteit en klanttevredenheid zo hoog in het vaandel hebben, is ook belangrijk voor uw onderneming. U weet zo namelijk dat u in zee gaat met een betrouwbare partner, waar u op kunt bouwen.

Heeft u vragen?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

Waarom een waterontharder?

Zachtere kleding
Goed voor de huid
Besparing op zeep
Nooit meer kalkaanslag in huis
Langere levensduur apparaten

Interesse? Bekijk dan hier al onze waterontharders

Het voordeel van waterontharders

Veel mensen zijn het harde water in Nederland wel gewend en weten niet anders, maar hard water heeft echt een flinke invloed op het dagelijkse leven. Waterontharders filteren het kalk uit het water, waardoor dit niet meer mee uit de kraan komt, of in de apparaten blijft zitten. Het installeren van een waterontharder heeft daarom ook behoorlijk wat voordelen, hieronder noemen we er een paar voor u op:

  • Zacht water is beter voor de huid en het haar
  • Geen kalkaanslag meer in de badkamer of op glazen
  • Zonder kalkaanslag in apparaten, gaan deze een stuk langer mee
  • Zeep werkt beter in zacht water, hierdoor heb je minder zeep nodig en dat is goed voor de portemonnee en het milieu

Natuurlijk zijn dit slechts een paar van de voordelen en kunnen we deze in een gesprek veel beter uitleggen. U mag daarom altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Tevreden klanten

Wanneer u besluit producten van Soft Water Systems te gaan verkopen, is dat een enorm voordeel voor uw klanten. U kunt uw klant namelijk, bij bijvoorbeeld het installeren van een nieuwe badkamer, ook een geheel kalkvrije badkamer aanbieden met onze waterontharders. Zo laat u uw klant weten dat u met uw klant meedenkt. Daarbij hoeft de klant zo niet zelf op zoek naar een andere partij die dit kan regelen.

De voordelen van het dealerschap

Hierboven hebben we natuurlijk al een hoop voordelen uitgelegd als het gaat om klanttevredenheid, maar welke voordelen heeft het dealerschap voor uw onderneming? Wanneer u ook waterontharders verkoopt, zullen klanten sneller voor u kiezen, omdat ze, zoals hierboven gezegd, dan niet op zoek moeten naar een andere partij. Daarbij bieden wij technische ondersteuning. Wanneer uw monteurs er niet uitkomen met de montage van de waterontharder staat ons team klaar om hen hierbij te ondersteunen. Andere voordelen zijn:

  • Scherpe inkoopprijzen
  • Professioneel advies
  • Wij geven technische training en bieden een goede service
  • Een fijne, transparante samenwerking

Reden genoeg dus, om contact met ons op te nemen.

Menu