Zout bestellen

Snelle levering & scherpe prijzen

Zout voor ontharder bestellen

Voor het gebruik van een waterontharder heeft u zout nodig. Het zout bijvullen is dan ook één van de weinige dingen die u moet doen wat betreft het onderhoud van de waterontharder. Gelukkig kunt u bij ons ook het zout voor uw waterontharder bestellen, zodat u dit altijd op voorraad hebt en uw waterontharder goed kan blijven werken.

Waarvoor is onthardingszout nodig?

Maar waar is dat zout eigenlijk voor nodig, waarvoor gebruikt een waterontharder dat? De filters in een waterontharder bevatten harskorrels. De harskorrels zijn geladen met natriumionen. Wanneer het water gefilterd wordt, bindt het kalk in het water zich aan de harsbolletjes en wordt het zo uit het water gehaald. Deze filters met harskorrels moeten echter ook gereinigd worden, want anders raken de harskorrels verzadigd en nemen ze geen calcium meer op. Dit reinigen gebeurt met onthardingszout. Dit zorgt ervoor dat de elektrische lading van de harskorrels geregenereerd worden. Daarom wordt dit ook wel regeneratiezout genoemd.

Regeneratiezout bestellen bij Soft Water Systems

Op onze website kunt u regeneratiezout voor de waterontharder bestellen. Vul onderstaand formulier in en wij zorgen voor een offerte. Hierna zullen we snel het onthardingszout voor uw waterontharder leveren, natuurlijk altijd voor scherpe prijzen. Voor vragen kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen!

Offerte aanvragen? Voer onderstaande gegevens in.
Informatie opvragen? Stuur ons een E-mail.

Heeft u een servicecontract van Soft Water Systems?
Met behulp van het servicecontract ontvangt u het zout helemaal gratis.

JaNee

Contact informatie
Soft Water Systems BV
Vosdonk 39K2
4879 NC Etten-Leur (NL)
info@swsystems.nl
+31 (0)85 782 1690
Menu