Zout bestellen

Snelle levering & scherpe prijzen

Zout voor ontharder bestellen

Voor het gebruik van een waterontharder heeft u zout nodig. Het zout bijvullen is dan ook één van de weinige dingen die u moet doen wat betreft het onderhoud. Gelukkig kunt u bij ons ook het zout bestellen, zodat u dit altijd op voorraad hebt en uw apparaat goed kan blijven werken.

Offerte aanvragen? Voer onderstaande gegevens in.
Informatie opvragen? Stuur ons een E-mail.

Heeft u een servicecontract van Soft Water Systems?
Met behulp van het servicecontract ontvangt u het zout helemaal gratis.

JaNee

Contact informatie
Soft Water Systems BV
Vosdonk 39K2
4879 NC Etten-Leur (NL)
info@swsystems.nl
+31 (0)85 782 1690

Waarvoor is onthardingszout nodig?

Bij Soft Water Systems kunt u zouttabletten voor uw waterontharder kopen, maar waar is dat zout eigenlijk voor nodig en waarvoor wordt het gebruikt? De filters bevatten harskorrels. De harskorrels zijn geladen met natriumionen. Wanneer het water gefilterd wordt, bindt het kalk in het water zich aan de harsbolletjes en wordt het zo uit het water gehaald. Deze filters met harskorrels moeten echter ook gereinigd worden, want anders raken de harskorrels verzadigd en nemen ze geen calcium meer op. Dit reinigen gebeurt met onthardingszout. Dit zorgt ervoor dat de elektrische lading van de harskorrels geregenereerd worden. Daarom wordt dit ook wel regeneratiezout genoemd.

Regeneratiezout bestellen bij Soft Water Systems

Op onze website kunt u regeneratiezout en zouttabletten voor uw waterontharder bestellen. Vul onderstaand formulier in en wij zorgen voor een offerte. Hierna zullen we snel het onthardingszout leveren, natuurlijk altijd voor scherpe prijzen. Voor vragen kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen!

Menu