Drukverhogers

Douchen zonder drukverlies

Drukverhogers

Net op zolder een nieuwe badkamer met stortdouche laten installeren, maar bij opendraaien van de kraan de druppels kunnen tellen? Geen water meer als iemand in het gezin ergens anders de kraan opendraait? Dit kan opgelost worden door een drukverhoger. De DAB E.sybox drukverhoger zorgt voor een aangename constante druk op al uw leidingen.

Wanneer u een lage waterdruk heeft, kan dat als erg vervelend kan worden ervaren. Een lage waterdruk kan meerdere oorzaken hebben; de binnenkomende waterdruk is al laag, een extra douche of stortdouche of het wonen in een bovenwoning. Bij deze voorbeelden, komt het vaker voor dat de waterdruk te wensen over laat. Een drukverhoger biedt de uitkomst en zorgt voor een constante druk op alle watertappunten, waardoor er direct meer watercomfort ervaren wordt.

Heeft u vragen?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

Waarom een drukverhoger?

Constante waterdruk
Geen drukverlies bij meerdere tappunten
Altijd maximale prestatie
Meer comfort bij luxe badkamers
Storingsvrij

DAB E.sybox

E.SYBOX is het nieuwe en meest complete en gebruiksvriendelijke systeem op de markt. Dit elektronische geregelde pompsysteem is geschikt voor beregening, industriële en huishoudelijke toepassingen. Voor de installatie van de E. SYBOX zijn geen extra onderdelen nodig. De E.sybox bestaat uit een zelfaanzuigende meertrapspomp, frequentie regeling, flow en druksensoren, LCD scherm (hoge resolutie en draaibaar) en een geïntegreerde 2 liter expansievat. De E.sybox kan zowel verticaal als horizontaal geïnstalleerd worden. Door de watergekoelde motor is het mogelijk de E.sybox in ruimtes zonder luchtverversing te plaatsen. De E.sybox is fluisterstil en is met een geluidsproductie van maar 45 dB nauwelijks hoorbaar.
Meer informatie

Meer informatie over de DAB e.sybox

De e.sybox mini drukverhoger is de oplossing als het gaat om een te lage druk of sterk wisselende druk op uw waterleidingsysteem in- en om uw woning. De e.sybox is verkrijgbaar in een uitvoering voor plaatsing tussen de waterleiding en voor gebruik vanuit een natuurlijke bron.

Het is een compleet systeem bestaande uit pomp, watergekoelde elektromotor met frequentieregeling, voordrukbeveiliging en drukvat in een geluidsabsorberende behuizing. De frequentieregeling heeft als groot voordeel dat de druk uiterst stabiel is.

Energiezuinig en uiterst stil

Bijkomend voordeel is het lage stroomverbruik en de stille werking. De pomp zal op en af toeren naar gelang er afname is zodat de ingestelde druk te allen tijde gehandhaafd blijft. Het installeren is eenvoudig doordat de drukverhoger als een compleet systeem stekkerklaar aangeleverd wordt. Door zijn bouw kan de hydrofoorinstallatie zowel staand als liggend geplaatst worden waardoor hij uitermate weinig ruimte in beslag neemt.

Plug & play

De watergekoelde motor zorgt er in combinatie met de geluidsabsorberende behuizing voor dat het systeem uitzonderlijk geluidsarm is. U als eindgebruiker / installateur hoeft alleen uw aanvoerleiding en persleiding aan te sluiten. Na het insteken van de stekker in het stopcontact is het systeem bedrijfsklaar. De werkdruk is te allen tijden eenvoudig omhoog of omlaag bij te stellen.

Technische Specificaties

Technische specificaties

De E.sybox bevat ingebouwde draadloze communicatie. De E.sybox kan met maximaal 4 E.syboxen tegelijk communiceren.
Beschermingsgraad : IP X 4
Isolatieklasse: F
Verpompte vloeistof: schoon, vrij van vaste of schurende bestanddelen, niet viskeus, niet gekristalliseerd en niet agressief, chemisch neutraal en zo dicht mogelijk de kenmerken van water benaderen.
Maximale vloeistoftemperatuur : 40°C
Maximale omgevingstemperatuur : 50°C
Maximale zuigkracht diepte: zelfaanzuigend tot 8 meter
Maximale werkdruk : 8 bar ( 800 kPa )

Menu