Drukverhogers

Douchen zonder drukverlies

Drukverhogers

Kent u dat? Heeft u net een nieuwe badkamer met stortdouche laten installeren, kunt u bij het opendraaien van de kraan de druppels tellen. Of iemand van het gezin draait ergens anders de kraan open en u heeft ineens geen water meer. Dit gebeurt wanneer de waterdruk niet constant is in uw huis. Dit kan opgelost worden met een drukverhoger. De Grundfos SCALA 2 Hydrofoor drukverhoger zorgt voor een stabiele gelijkmatige waterdruk door uw hele huis. Daarnaast de drukverhoger gemakkelijker te combineren met een waterontharder.

Heeft u vragen?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

  Waarom een drukverhoger?

  Constante waterdruk
  Geen drukverlies bij meerdere tappunten
  Altijd maximale prestatie
  Meer comfort bij luxe badkamers
  Storingsvrij

  Grundfos SCALA 2 Hydrofoor drukverhoger

  De Grundfos SCALA 2 Hydrofoor is een stille en compacte drukverhoger, die bekend staat om zijn kwaliteit en goede resultaten. Deze alles-in-één boosterpomp levert op ieder gewenst moment een krachtige en stabiele waterdruk voor alle watertappunten in huis. Ook wanneer er tegelijkertijd meerdere kranen of douches openstaan, kunt u vertrouwen op de stabiliteit van Grundfos. Deze compacte unit is een pomp, tank, sensor, motor, terugslagklep en aandrijving ineen. Het intelligente, energiezuinige besturingssysteem past de capaciteit van de pomp automatisch aan het waterverbruik in huis aan.
  De Grundfos SCALA 2 Hydrofoor kan de waterdruk tot maximaal 6 bar verhogen en is daarom met recht een krachtige pomp te noemen. De SCALA drukverhoger schakelt automatisch aan en uit bij gebruik en u kunt zelf de gewenste druk en capaciteit instellen. Bovendien is de pomp bestand tegen drooglopen en werkt deze bijzonder efficiënt en kostenbesparend. Doordat de motor watergekoeld is, is dit een van de stilste motoren op de markt. Deze drukverhoger voor water is daarom ideaal om binnenshuis te plaatsen.

  Grundfos UPA 15-90N drukverhoger

  Het kleine broertje van de Grundfos SCALA 2 Hydrofor is de Grundfos UPA 15-90N. Dit is een circulatiepomp, bedoeld om de waterdruk tot het vereiste niveau te verhogen bij kranen, douches en andere aansluitpunten in uw huis. De drukverhoger is ideaal om drinkwater gelijkmatig uit de kraan te laten stromen en om de waterdruk in uw douche constant te houden. De UPA 15-90N is qua formaat compacter dan de Grundfos SCALA 2 Hydrofoor en kan direct achter de watermeter geplaatst worden. De Grundfos UPA 15-90N kan de waterdruk tot maximaal 0,75 bar verhogen en is met name geschikt als de waterdruk slechts licht verhoogd hoeft te worden. Is het de bedoeling dat er veel extra waterdruk gecreëerd wordt, dan is de Grundfos SCALA 2 Hydrofoor de beste oplossing voor u. Verbeterde hydraulica en en motorrendement maken de Grundfos UPA 15-90N een energiezuinige oplossing voor de verhoging van waterdruk.

  Voordelen van een drukverhoger

  Een drukverhoger is aan te raden wanneer u thuis last heeft van een lage of schommelende waterdruk. Een drukverhoger kan de druk stabiliseren en zorgen voor een constante en aangename waterdruk. Met een drukverhoger kunt u de druk in uw waterleiding verhogen, zodat het water overal in en om uw hele huis de juiste druk heeft. Oorzaken van een lage waterdruk kunnen bijvoorbeeld een extra douche zijn, het wonen in een bovenwoning of een lage binnenkomende waterdruk. Met een drukverhoger bent u niet langer afhankelijk van de waterdruk die binnenkomt en kunt u zelf de capaciteit en waterdruk instellen. Bovendien is een Grundfos drukverhoger energiezuinig en werkt deze kostenbesparend. Met een drukverhoger van Grundfos bent u verzekerd constant stromend drinkwater in huis. Bovendien is een drukverhoger van Grundfis van uitstekende kwaliteit waardoor u er jarenlang plezier en voordeel van zult hebben.

  Over Grundfos

  Grundfos is één van de grootste pompfabrikanten ter wereld. Het van oorsprong Deense merk heeft een groot marktaandeel weten te realiseren in de industriële markt, door decennia lang zeer hoogwaardige topkwaliteit installaties en pompen te leveren. Inmiddels is Grundfos een internationaal gevestigde naam, met wereldwijd meerdere vestigingen. Naast drukverhogers verkoopt het merk ook dompel-, hydrofoor,- en beregeningspompen van zeer hoge kwaliteit.

  Menu